Storsejr på 2-1 over Horsens

Storsejr på grund af måden sejren blev kørt i hus. Næstved sider på det hele – i hele kampen, og producerer masser af chancer. Derfor var det en spand koldt vandt i hovedet, at Horsens kommer foran efter 25 minutter. Men det påvirkede ikke Næstved. Holdet spillede fortsat positivt offensivt spil og blev ved med at producere chancer. Også i anden halvleg var moralen og indsatsen i orden. Igen blev der produceret, mens Horsens blev farligere på omstillinger og dødbolde.  Efter 67 minutter kommer den forløsende og fortjente udligning. Adjei lægger bolden af på kanten af feltet og Rygaard sender den flot i mål. Så kunne man forledes til at tro, at begge hold var tilfredse. Men Næstved viste stor moral og opsøgte sejren. 3 minutter før tid får Næstved hjørnespark. Rygaard slår den ind og Jensen pander den i nettet. Sådan og tak for kaffe. Et succesfuldt comeback til 1. division mod en af storfavoritterne. Meget fortjent – flot indsats og stor moral! Bedste Næstvedspillere: Henrik Kildentoft. Kandidat: Mikkel Rygaard der er med i begge mål – men ikke altid har held med sine finurlige ideer. Bedste Horsens spiller: Mathias Nielsen,  ham kunne vi godt bruge. Opfordring: Køb ham hjem så hurtigt som muligt! Super indhop af Mikkel Jensen. Kampen beviste at både Patrick og Keser har problemer på dette niveau. Derfor er det fedt at vi nu har en godt besat bænk, med bl.a. Mikkel Jensen, Jannick Zimling og Andreas Baes. Nygaard slutter kampen med at få en dum advarsel for at brokke sig.  Det må han lærer at undgå. Mod HorsensGod holdindsats og mange fine individuelle præstationer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Musikkalender

Dan Baird ******
Thorbjørn Risager****
King King***
Dizzy Miss Lizzy****
Pink Floyd Projekt***
Queen Machine ****
Blackberry Smoke *******
En aften på Café Klin t******
AC/DC ******
Status Quo *****
Queen Machine ****
Billy Cross Band ****
Blackberry Smoke *******
The Record Company***
Thorbjørn Risager ****
Nicki Hill ******
Pink Floyd Projekt ***
2 X En aften på Café Klint ******
Jacob Dinesen ****
Jason Isbell *****
Del Barber ****
Dan Baird & Homemade Sin *******
Mike Tramp****
Thorbjørn Risager*****
BluesJam på STARS******
Thorbjørn Risager***
BluesJam 16***
Blackberry Smoke******
Biters***
Nikki Hill******
Jacob Dinesen*****
Johnny Madsen*****
Tamra Rosanes ***
Lobo Lee *****
TOTO*******
Runrig****
Jacob Dinesen*****
KongeRock II ****
Mike Zito*****
Magtens Korridor ***
BluesJam #25 ******
Shawn Holt ****
Jes Holtsø mf **
Krølle Erik **
Jason Isbell*******
Honky Tonk Goose ***
Dan Baird ******
Pink Floyd P ****
JuleBluesJam******
Brian Downey's *****
Holtsø/Wittrock ***
Junkyard Drive ****
Nikki Hill *****