Tryllestøv

Har hørt og læst en del om bageenzymer – nu skal det prøves. På helt alm. hvidt brød, flütes og lignende.
Tænker ikke at det skal bruges i rugbrødet, men måske i sigtebrødet – men jeg starter med det hvide.
Fortsættelse følger . . . . . En meget blød og flydende dej er nu bragt til anden hævning i stegesoen:
Dej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opskrift: ca. 150 gr havregryn opløst i 2 dl kogende vand – tilsættes 2 dl kærnemælk og 1 dl minimælk.
Heri rører 25 gr gær og 11 gr bageenzym – røres op med ca. 5oo gr manitobamel – henstå 3 timer.

Dejen er meget blød – så vend den et par gange med en dejskraber – og hæld den over i en stegeso.
Her efterhæver den en times tid

 

En kommentar til Tryllestøv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Musikkalender

Dan Baird ******
Thorbjørn Risager****
King King***
Dizzy Miss Lizzy****
Pink Floyd Projekt***
Queen Machine ****
Blackberry Smoke *******
En aften på Café Klin t******
AC/DC ******
Status Quo *****
Queen Machine ****
Billy Cross Band ****
Blackberry Smoke *******
The Record Company***
Thorbjørn Risager ****
Nicki Hill ******
Pink Floyd Projekt ***
2 X En aften på Café Klint ******
Jacob Dinesen ****
Jason Isbell *****
Del Barber ****
Dan Baird & Homemade Sin *******
Mike Tramp****
Thorbjørn Risager*****
BluesJam på STARS******
Thorbjørn Risager***
BluesJam 16***
Blackberry Smoke******
Biters***
Nikki Hill******
Jacob Dinesen*****
Johnny Madsen*****
Tamra Rosanes ***
Lobo Lee *****
TOTO*******
Runrig****
Jacob Dinesen*****
KongeRock II ****
Mike Zito*****
Magtens Korridor ***
BluesJam #25 ******
Shawn Holt ****
Jes Holtsø mf **
Krølle Erik **
Jason Isbell*******
Honky Tonk Goose ***
Dan Baird ******
Pink Floyd P ****
JuleBluesJam******
Brian Downey's *****
Holtsø/Wittrock ***
Junkyard Drive ****
Nikki Hill *****