Afslag

Det skal jeg lære at forholde mig til. Har søgt mit første job i 20 år og fik afslag. Tænkte at jeg med min erfaring som det mindste burde være indbudt til en samtale. Men fik i stedet en mail: Tak for din ansøgning . . . . Igen et af livets mange små slag. På en eller anden måde synes jeg at jeg har så meget med mig, at jeg naturligvis skal have det job jeg søger. MEN jeg fylder 61 om 1½ måned og det grå guld er vist gået af mode. I stedet skal jeg på 14 dages jobsøgningskursus om en måned. Her skal jeg lære at skrive ansøgninger og så skal jeg hele tiden opdatere mit CV!!!
Jeg skal lære at have det rigtige tøj på og have rene negle. Tror ikke det hjælper en skid, at jeg renser negle og tager mit pæneste tøj på. Jeg er stadig 61 og der er masser af yngre kræfter der presser på. Og selvom jeg godt kunne bruge pengene fra et job, er der nok andre der har mere brug for et job og penge end jeg har.

En kommentar til Afslag

  • Det at søger job er lidt grænseoverskridende. Det er alt for lang tid siden, at jeg har solgt mig selv. Jeg tror ganske enkelt ikke på, at jeg har en chance. Jeg er snart 61 – snart uden arbejde i 2 år – og jeg er en dyr dreng at ansætte. Og sandsynligheden for at jeg går på efterløn om et halvt år er stor. Så hvem fa’en vil have mig. Hvis jeg skal have en chance, skal jeg jo lyve om alt: at jeg lider af PTSD – at jeg ikke har været i arbejde i lang tid på grund af sygdom – At lade som om jeg tror på det. Samtidig er jeg af den overbevisning, at der er mange der har langt mere brug for at få et job end jeg. Unge nyuddannede ambitiøse folk, der har arbejdslivet foran sig. Men en god løn de sidste 7-8 måneder er heller ikke at foragte. Men nu har jeg kigget på jobs indenfor mine styrekområder i mit lokalområde. Der er igen jobs. Og jeg ved, at når der kommer en stilling, vil der være mellem 50 og 100 kvalificerede ansøgere, der kan gå for en MEGET lavere løn end jeg. En løndifference der kan bruges til at ansætte flere hænder: en 20 timers medhjælper! Mit største ønsker er at de unge kommer til, og får lov til at forme deres liv ved hjælp af et godt job. Og så må jeg klare mig – det kan jeg/vi godt – selvom det ikke lige er det der er bedst for vores trængte økonomi. Men nu må jeg så spille gode miner til slet spil. Jeg gør hvad systemet forventer af mig – uden den store tro på at det lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Musikkalender

Dan Baird ******
Thorbjørn Risager****
King King***
Dizzy Miss Lizzy****
Pink Floyd Projekt***
Queen Machine ****
Blackberry Smoke *******
En aften på Café Klin t******
AC/DC ******
Status Quo *****
Queen Machine ****
Billy Cross Band ****
Blackberry Smoke *******
The Record Company***
Thorbjørn Risager ****
Nicki Hill ******
Pink Floyd Projekt ***
2 X En aften på Café Klint ******
Jacob Dinesen ****
Jason Isbell *****
Del Barber ****
Dan Baird & Homemade Sin *******
Mike Tramp****
Thorbjørn Risager*****
BluesJam på STARS******
Thorbjørn Risager***
BluesJam 16***
Blackberry Smoke******
Biters***
Nikki Hill******
Jacob Dinesen*****
Johnny Madsen*****
Tamra Rosanes ***
Lobo Lee *****
TOTO*******
Runrig****
Jacob Dinesen*****
KongeRock II ****
Mike Zito*****
Magtens Korridor ***
BluesJam #25 ******
Shawn Holt ****
Jes Holtsø mf **
Krølle Erik **
Jason Isbell*******
Honky Tonk Goose ***
Dan Baird ******
Pink Floyd P ****
JuleBluesJam******
Brian Downey's *****
Holtsø/Wittrock ***
Junkyard Drive ****
Nikki Hill *****