Pasta

1 helt æg – 5 æggeblommer –dsc_0003
en squis olivenolie –
En spuis vand –
En knivspids salt
halvt durum hvedemel og halvt tipo 00 mel .

Rør til fast dej der slipper skålen. Ælt i 10 minutter på bordet. Herved bearbejder du Gluten – proteiner – således at der dannes lange seje proteintråde – der giver en fast og ikke skrøbelig pasta.

Hviler minimum ½ time. Indpakket en madfilm så overfladen ikke tørre ud. Rulles ud på bordet til ½ cm’s tykkelse og skær til i nogenlunde maskinens bredde. Og lav ikke for lange baner. Husk mel på bordet. Hele tiden! Kør den i din Marcato-maskine – brug godt med mel i processen – så klistre det ikke sammen. Det er så nemt og så dejligt, og det er bare at komme igang.

Alternativt kan du rulle dejen ud med en kagerulle, og skære i passende bredder/længder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Musikkalender

Dan Baird ******
Thorbjørn Risager****
King King***
Dizzy Miss Lizzy****
Pink Floyd Projekt***
Queen Machine ****
Blackberry Smoke *******
En aften på Café Klin t******
AC/DC ******
Status Quo *****
Queen Machine ****
Billy Cross Band ****
Blackberry Smoke *******
The Record Company***
Thorbjørn Risager ****
Nicki Hill ******
Pink Floyd Projekt ***
2 X En aften på Café Klint ******
Jacob Dinesen ****
Jason Isbell *****
Del Barber ****
Dan Baird & Homemade Sin *******
Mike Tramp****
Thorbjørn Risager*****
BluesJam på STARS******
Thorbjørn Risager***
BluesJam 16***
Blackberry Smoke******
Biters***
Nikki Hill******
Jacob Dinesen*****
Johnny Madsen*****
Tamra Rosanes ***
Lobo Lee *****
TOTO*******
Runrig****
Jacob Dinesen*****
KongeRock II ****
Mike Zito*****
Magtens Korridor ***
BluesJam #25 ******
Shawn Holt ****
Jes Holtsø mf **
Krølle Erik **
Jason Isbell*******
Honky Tonk Goose ***
Dan Baird ******
Pink Floyd P ****
JuleBluesJam******
Brian Downey's *****
Holtsø/Wittrock ***
Junkyard Drive ****
Nikki Hill *****