Får du lyst til at svare på eller kommentere mine indlæg, skal du klikke på indlæggets overskrift. Så har du indlægget og kan svare nedenunder. Du er meget velkommen :-)
Seneste kommentarer

Tomatsovs på 10 minutter

Basis:

Ribstomat

Du kan også bruge hakkede hjemmedyrkede solmodne tomater

2 store løg
2 dåser flåede tomater
1 dåse tomatpure

2 spsk olivenolie og
salt og sort peber

Hak og svits løgene og tilsæt flåede tomater og tomatpure.

Kog op – og juster med vand og smag til med salt og peber.
Hvis du blender sovsen og tilsætter lidt vand, ja så har du en suppe.

Basis 2

2 spsk olivenolie

2 store Løg
4 fed hvidløg – Hakket i stedet for pressset.
1 pakke bacon
1 spsk tørret oregano

Svits bacon  – tilsæt derefter løg, hvidløg og oregano. Når løgene er klare tilsæt hakkede tomater

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musikkalender

Dan Baird ******
Thorbjørn Risager****
King King***
Dizzy Miss Lizzy****
Pink Floyd Projekt***
Queen Machine ****
Blackberry Smoke *******
En aften på Café Klin t******
AC/DC ******
Status Quo *****
Queen Machine ****
Billy Cross Band ****
Blackberry Smoke *******
The Record Company***
Thorbjørn Risager ****
Nicki Hill ******
Pink Floyd Projekt ***
2 X En aften på Café Klint ******
Jacob Dinesen ****
Jason Isbell *****
Del Barber ****
Dan Baird & Homemade Sin *******
Mike Tramp****
Thorbjørn Risager*****
BluesJam på STARS******
Thorbjørn Risager***
BluesJam 16***
Blackberry Smoke******
Biters***
Nikki Hill******
Jacob Dinesen*****
Johnny Madsen*****
Tamra Rosanes ***
Lobo Lee *****
TOTO*******
Runrig****
Jacob Dinesen*****
KongeRock II ****
Mike Zito*****
Magtens Korridor ***
BluesJam #25 ******
Shawn Holt ****
Jes Holtsø mf **
Krølle Erik **
Jason Isbell*******
Honky Tonk Goose ***
Dan Baird ******
Pink Floyd P ****
JuleBluesJam******
Brian Downey’s *****
Holtsø/Wittrock ***
Junkyard Drive ****
Nikki Hill *****
De Forrykte ´21 **
Lydsyn *****
Alan Haynes ***
Rikke Thomsen *****Akustisk
Electric Guitars ****
Lydsyn Df *****
Julejam ’22 ******
Baskery ******
De forryktes ’22 ****
Wichmanns ’22 *****