Boller med hytteost

Ca 20 stk.

Ingredienser

  • 50 gram gær
  • 5 dl mælk
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 250 gram hytteost
  • ½ tsk salt
  • 700 gram hvedemel
  • 200 gram hvid fuldkornshvedemel
  • 1 æg til pensling

Sådan gør du

  • Opvarm mælken så den bliver lunken, oplæs gæren heri. Pas på at mælken ikke bliver varmere end din lillefinger!
  • Bland kerner og hytteost i – rør let rundt.
  • Tilføj mel og salt.
  • Ælt på røremaskine i ca 10 minutter.
  • Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time.

  • Form bollerne med 2 skeer, og placer dem med god afstand på en plade.

    Lad bollerne efterhæve i 30 minutter, hvorefter de pensels med et sammenpisket æg.
  • Bag i 15 minutter ved 225° varmluft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Musikkalender

Dan Baird ******
Thorbjørn Risager****
King King***
Dizzy Miss Lizzy****
Pink Floyd Projekt***
Queen Machine ****
Blackberry Smoke *******
En aften på Café Klin t******
AC/DC ******
Status Quo *****
Queen Machine ****
Billy Cross Band ****
Blackberry Smoke *******
The Record Company***
Thorbjørn Risager ****
Nicki Hill ******
Pink Floyd Projekt ***
2 X En aften på Café Klint ******
Jacob Dinesen ****
Jason Isbell *****
Del Barber ****
Dan Baird & Homemade Sin *******
Mike Tramp****
Thorbjørn Risager*****
BluesJam på STARS******
Thorbjørn Risager***
BluesJam 16***
Blackberry Smoke******
Biters***
Nikki Hill******
Jacob Dinesen*****
Johnny Madsen*****
Tamra Rosanes ***
Lobo Lee *****
TOTO*******
Runrig****
Jacob Dinesen*****
KongeRock II ****
Mike Zito*****
Magtens Korridor ***
BluesJam #25 ******
Shawn Holt ****
Jes Holtsø mf **
Krølle Erik **
Jason Isbell*******
Honky Tonk Goose ***
Dan Baird ******
Pink Floyd P ****
JuleBluesJam******
Brian Downey's *****
Holtsø/Wittrock ***
Junkyard Drive ****
Nikki Hill *****