Får du lyst til at svare på eller kommentere mine indlæg, skal du klikke på indlæggets overskrift. Så har du indlægget og kan svare nedenunder. Du er meget velkommen :-)
Seneste kommentarer

2017

2017 har været et år med store musikalske oplevelser,- igen igen. 16 events i løbet af året, startende med Thorbjørn Risager på besøg i Vershuset. En rigtig go’ koncert med alt for få tilskuere. Bare 65 havde købt billet. Som i flere andre tilfælde sker det at koncerten falder sammen med en anden koncert, mindre end 100 meter derfra. Det er ikke optimalt. Det må kunne gøres MEGET bedre.
Næste koncert var på SmallStars til en bluesjam. En gang om måneden byder husorkesteret Honky Tonk Goose velkomme til alle der har lys til at spille en fed blues sammen. Honky Tonk Goose i sig selv er et rigtig godt orkester, og ideen om at byde andre ind, er fantastisk. En aften med vekslende niveau – men med den fede blues i højsædet.
I marts ventede den store, regnede med at det blev året absolut bedste koncert. Blackberry Smoke. Biters, medbragt fra Atlanta Georgia, åbnede med en god gang klichefyldt Rock n Roll. Blackberry Smoke spillede fantastisk den første time, men så blev der for alvor skruet op. Her et af de stille poetiske numre: Sunrise In Texas

Næste koncert: Nikki Hill som jeg også hørte i 2016. Vershuset i Næstved. Chuck Berry har ikke levet forgæves. Han blev behørigt hyldet i Næstved denne aften, hvor også Status Quo spille i Arena Næstved og sluttede Johnny B Good.

Herefter ventede Næstved Open Air med Jabob Dinesen og Johnny B Good Madsen. Sommerferien bleb igen afholdt i Gudhjem, hvor der er garanti for musikalske oplevelser i højsæsonen. Bl.a. Tamra Rosanes der blev fyret godt af af Morten Boogie Wittrock. Og så for os helt nye Lobo Guitar Lee:

Så var det tid til Ringsted Festival, hvor jeg så bl.a. Jacob Dinesen for 4. gang på et år. Min kære nevø tog mig med på Tønder Festival sidste år, for bl.a. at opleve ham Dinesen. Siden er han exploderet til det hotteste act i Danmark. En mand der kan sin Springsteen/Runrig til fingerspidserne bløder.
.
Min første koncert med Runrig blev lidt en skuffelse. Men jeg havde nok haft for store forventninger.
Jeg havde ikke de store forventninger til TOTO. Og så kan man kun blive glædeligt overrasket. Og det blev for mit vedkommende ÅRTES KONCERT. Her med et absolut atypisk nummer, der virkelig fik mig til at brøle:
Den nedlagte kaserne i Næstved er omdannet til brug for både boliger og erhverv. Konge Bryg er et mikrobryggeri i den yderste ende af området. Og delaver en lille festival hvert år. I år ville vi prøve den hårde rock der nærmest virker kvalme fremmende på min. Men der ventede i lille hyggelig fest. Med gode burgere, godt øl og overraskende god hård rock. Vi deltager helt sikkert igen:
I september kom Mike Zito forbi Næstved, med en rigtig god gang blues:
Igen en stor tak til nevøerne. De havde en billet og et par guldbajere for meget og tænkte på mig 🙂
Magtens Korridor kendte jeg, men de har aldrig sagt mig noget, så jeg blev egentlig ikke skuffet. Musikken kunne jeg ikke mærke, bortset fra rent fysisk – der blev spillet højt. Johan Olsen, forsanger, kan man dog både se og mærke på scenen. Og så et publikum der kendte og værdsatte Korridoren var i sig selv en oplevelse. Jeg elsker jo live musik og hele atmosfæren omkring – lyd – lys og den tætte atmosfære hvor vi lugter og sveder sammen 🙂

For andet år i træk – en ny tradition. Blues Jam på STARS Vordingborg. Igen i år med Thorbjørn Risager og Hamonica Sam sammen med et velspillende Honky Tonk Goose. En absolut fantastisk afslutning på et helt fantastisk musikår:

Musikkalender

Dan Baird ******
Thorbjørn Risager****
King King***
Dizzy Miss Lizzy****
Pink Floyd Projekt***
Queen Machine ****
Blackberry Smoke *******
En aften på Café Klin t******
AC/DC ******
Status Quo *****
Queen Machine ****
Billy Cross Band ****
Blackberry Smoke *******
The Record Company***
Thorbjørn Risager ****
Nicki Hill ******
Pink Floyd Projekt ***
2 X En aften på Café Klint ******
Jacob Dinesen ****
Jason Isbell *****
Del Barber ****
Dan Baird & Homemade Sin *******
Mike Tramp****
Thorbjørn Risager*****
BluesJam på STARS******
Thorbjørn Risager***
BluesJam 16***
Blackberry Smoke******
Biters***
Nikki Hill******
Jacob Dinesen*****
Johnny Madsen*****
Tamra Rosanes ***
Lobo Lee *****
TOTO*******
Runrig****
Jacob Dinesen*****
KongeRock II ****
Mike Zito*****
Magtens Korridor ***
BluesJam #25 ******
Shawn Holt ****
Jes Holtsø mf **
Krølle Erik **
Jason Isbell*******
Honky Tonk Goose ***
Dan Baird ******
Pink Floyd P ****
JuleBluesJam******
Brian Downey’s *****
Holtsø/Wittrock ***
Junkyard Drive ****
Nikki Hill *****
De Forrykte ´21 **
Lydsyn *****
Alan Haynes ***
Rikke Thomsen *****