Kylling i Karry +
Min version af Kylling i Karry er af den lidt stærkere karakter og med masser af grøntsager.
3 kyllingefiletter skæres i tern
500 gr champignon
½ spidskål
1 stort broccoli
4 gulerødder
3 røde peber
Olie (Teriyaki/sesamolie)
Krydderiblanding*
2 ds kokosmælk (light)
Vilde ris
*Krydderiblanding: 1 spsk karry – 1 spsk karry anden type – 1 spsk paprika – lidt chili
Start med at gøre grøntsagerne klar. Og skær dem ud i de størrelser der passer dig.
Del broccolien i stok og buketter. Gem buketterne og skær stokken som gulerøderne.
Snit et halvt spidskål i fine strimler.
Start med at svitse champignon på en varm pande (lidt olie). Når de har afgivet en masse væde, tilsætter du gulerødder, broccolistokke og rød peber. Krydder med salt. Efter ca 10 minutter hælder du det hele over i en skål, som du dækker over, så den ikke mister for meget varme.
Og hæld derefter en blanding af olie og Teriaky/Sesamolie på panden + din krydderblandig og svits kylligeterne heri. Hav lidt olie klar, hvis krydderiblanding tager for meget olie.
Når kylligetern er begyndt at brune, tilsætter du 2 dåser kokosmælk og de svitsede grøntsager. De hele bringes kortvarigt i kog, og skal nu simre under låg. 10 minutter før servering fordeler du broccolibuketterne og den strimlede spidskål over retten. Låg på og fortsæt med at simre.
Server med vilde ris – det står på pakningen hvad du skal gøre.
Velbekommen