Får du lyst til at svare på eller kommentere mine indlæg, skal du klikke på indlæggets overskrift. Så har du indlægget og kan svare nedenunder. Du er meget velkommen :-)
Seneste kommentarer

Mine festivaler

Min første livekoncert var med Bedlam i 73 eller ´74. I den nybyggede hal på Kalbyris skolen.
Bedlam var tidligere musikere fra bl.a. Procol Harum og så den utrolige trommeslager Cozy Powell.

Roskildefestival ´74 hvor jeg tydeligt husker Status Quo – Egentlig var det store hovednavn Blood Sweat & Tears, Men de sad busted i Spanien pga besiddelse af dope. Derfor var Status Quo hentet ind i sidste øjeblik. Jeg husker tydeligt at koncerten startede i totalt mørke – med voldsom guitarer. Da de store spots blev tændt stod Francis Rossie og Rick Parfit på hver sit højtalertårn – og de var megastore dengang – på størrelse med mindre parcelhuse. Pladsen var omkranset af et spinkelt hegn, og midt i koncerten, blev hegnet simpelthen væltet og en masse rockere invaderede pladsen. og der var virkelig øretæver i luften. Så derfor er min tydeligste erindring, at jeg nærmest flygtede ved at løbe overpå publikum, og
da jeg fandt en rolig plads – en enorm ensomhed

Gudstjeneste på scene søndag morgen, hvor præsten uddelte salmebøger. Dernæst gik Gasolin på scenen. De var ikke et hit på festivalen og blev bombarderet med salmbørgerne 🙂 Resten af festivalen står hen i en tåge.

Roskildefestival ´75 hvor jeg husker hollandske Fokus med superguitaristen Jan Ackermann og den konservatorie uddannede Ties van Leer – der spillede fantastisk på et ægte orgel og samtidig nærmest sang opera. Resten af festivalen var for mig kæmpe et preludin- og alkoholdtrip. Jeg husker også, at vi tog toget hjem, og på den tur smed resten af preludinerne i lokummet – det var simpelthen for godt at være på preludin – og hverken Michael eller jeg turde gøre det igen

Og Procol Harum der IKKE spillede A Whiter Shade of Pale, men sluttede af med et Beatles nummer. Jeg husker stadig min reaktion: forpulede arrogante snobber! Det var jo lige præcis DET nummer vi ville høre!

Femø Festival ’79 hvor jeg husker en jam en sen nat, hvor 3 store mørke mænd spillede blues. Resten henstår i tåger af Blå Nykøbing. Jeg husker også at vi skulle sejle hjem derfra – til Gedser – og at det var forpulet dårligt vejr – og at jeg på det meste af turen lå under dæk og brækkede mig hele tiden.

Roskilde ´80 som stort set er en stort tåge Husker svagt CV Moto og Santana og en masse rus og urinmudder. Faktisk kan jeg ikke huske en skid – udover at jeg fyrede en bon sammen med nogle svenskere, og gik i knæ i regnvejret – iført t-shirt – korte bukser og et regnslag – der “stod” jeg i flere timer ifl. Mick og Søren – og at Mich lavede en alvorlig tordenstråle udover urinmudderet. Jeg husker også at vi tog toget hjem tidligt søndag morgen, fordi vi var pissevåde og at alt i vores telt lugtede af pis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musikkalender

Dan Baird ******
Thorbjørn Risager****
King King***
Dizzy Miss Lizzy****
Pink Floyd Projekt***
Queen Machine ****
Blackberry Smoke *******
En aften på Café Klin t******
AC/DC ******
Status Quo *****
Queen Machine ****
Billy Cross Band ****
Blackberry Smoke *******
The Record Company***
Thorbjørn Risager ****
Nicki Hill ******
Pink Floyd Projekt ***
2 X En aften på Café Klint ******
Jacob Dinesen ****
Jason Isbell *****
Del Barber ****
Dan Baird & Homemade Sin *******
Mike Tramp****
Thorbjørn Risager*****
BluesJam på STARS******
Thorbjørn Risager***
BluesJam 16***
Blackberry Smoke******
Biters***
Nikki Hill******
Jacob Dinesen*****
Johnny Madsen*****
Tamra Rosanes ***
Lobo Lee *****
TOTO*******
Runrig****
Jacob Dinesen*****
KongeRock II ****
Mike Zito*****
Magtens Korridor ***
BluesJam #25 ******
Shawn Holt ****
Jes Holtsø mf **
Krølle Erik **
Jason Isbell*******
Honky Tonk Goose ***
Dan Baird ******
Pink Floyd P ****
JuleBluesJam******
Brian Downey’s *****
Holtsø/Wittrock ***
Junkyard Drive ****
Nikki Hill *****
De Forrykte ´21 **
Lydsyn *****
Alan Haynes ***
Rikke Thomsen *****Akustisk
Electric Guitars ****
Lydsyn Df *****
Julejam ’22 ******
Baskery ******
De forryktes ’22 ****
Wichmanns ’22 *****