Dagens ret
Kyllingefiletter i fad med hjemmelavede pommes fritter.
Pommes Frittes: Skrallede kartofler skæres i både og lægges i vand et par timer – for at trække stivelse ud.
Herefter tørres bådene omhyggeligt og steges i olie omkring en halv time. Når de er dejligt brune tages de
op med en hulske således at olien drypper af. Denne gang har jeg brugt halvt alm olie og halvt rosmarinolie.
3 kylligefiletter i en smurt bradepande. Jeg brugte rosmarinolie. Herefter lægger jeg et helt løg i både, flækkede tomater, et helt hvidløg i fed, 3 snackpeber skåret i store stykker og renset for kerne, og en masse rensede champignon. Det hele får en gang olie og sættes i ovnen ved 225 grader. Det gir en masse saft af filetterne, tomaterne og champignonerne. Med masser af dejlig smag af rosmarin, hvidløg, løg og sød peber. Brug den som den er eller lav en uhyrligt velsmagende sovs.