Dagens ret 7. juni 2017 – nem mad
Ovnstegt kylling med nye kartofler.
Køb en go’ kylling – ikke nødvendigvis de dyre økologiske, politisk korrekte, der koster spidsen af en jetjager. 60,- kan gøre det. 1 time i ovnen, gnedet i olie og salt – og evt. de krydderier du kan lide. Ex Paprika. Du kan også stoppe kyllingen med diverse, som svesker – persille – eller lige hvad du har lyst til. Gem væden fra stegningen til sovs :-).
Kog nye kartofler. ca. 7 minutter og lad dem stå i kogevandet.
Hvis du ikke er til sovsen, så prøv følgende pesto:
1½ dl Rosmarinolie
en masse friske Løvstikkeblade
1 dl solsikkekerne og
ca 1 dl cheddarost i tern
Det hele blendes og er lige til at kyle ud over kartoflerne. Føj det smager . . . . . kom i gang. . . det er nemt. Løvstikke og Rosmarin passer så godt til kartofler.